7.8.2012

Kuten otsikko jo sanoo, se on loppu nyt. Päätin, että en jatka tätä legacyä enää ja pidän muutenkin tauon sims-tarinoiden kirjoittamisesta. Oma elämä vie liikaa aikaa ja tämä vuodatuksen takkuilu oli viimeinen pisara lopettamisen maljaan. Itseänikin hieman harmittaa tämä loppuminen, sillä toivoin pääseväni edes viidenteen sukupolveen asti. No, ei voi mitään. Elämä jatkuu ja niin edelleen :)

Vaikka itse en nyt hetkeen aloitakaan uutta tarinaa, ei se tarkoita etten niitä seuraisi. Tänne saa ilmoitella uusista osista ja extroista. Luen tarinoitanne mielelläni :) Ehkäpä se innostus sitten taas syttyisi tarinoidenne parissa, ehkä.

Jos aloitan uuden tarinan tai legacyn, tulen ilmoittamaan tänne, jotta kaikki halukkaat pääsevät seuraamaan tekemisiäni :) Tätä ei kuitenkaan tapahdu ihan pian, sillä kuten jo ylempänä sanoin, pidän taukoa :)

Suuret kiitokset kaikille lukijoille, jotka jaksoivat kannustaa minua jatkamaan ja piristivät päivään ihanilla kommenteilla tai vain merkkinä tilastoissa :) En olisi jaksanut jatkaa näinkään pitkälle ilman teitä!

~ Ezme