No, päätin tässä pienen taloesittelyn vääntää, kun osaa en jaksa kuvata. Eli siis tässä on tämän hetkinen talo. Olkaa hyvät ja nauttikaa...

ps. Joissakin kuvissa näkyy katto typerästi, mutta toivottavasti ei häiritse kovin paljoa.

***

 

Eli siis tällainen talo saatiin hankittua. Pieni ja hieman autio, mutta suunnitelmissa on suurentaa jne..

Ja heti kun astutaan sisään, on oven vieressä sohva ja jokin kasvi. Tähän kuuluisi vielä lisäksi toinen hieman pienempi sohva ja tv, mutta varaa ei ollut, eli ne lisätään myöhemmin.

Ja kun sohvalta katsotaan suoraan, nähdään keittiöön.Yksinkertainen. Pöytä vaihdetaan suurempaan, kun saadaan rahaa kasaan. Ja tuosta ovesta (jonka varmasti huomaatte) pääsee nykyisin Susannan huoneeseen.

 

Susannan huone on pieni ja yksinkertainen. Ihana pinkki sänky ja kirjoituspöytä. Eihän huoneessa muuta tarvitsekkaan olla, vai tarvitseeko?

 

Tulemme pois Susannan huoneesta. Näemme kaksi ovea. Niistä oikean puoleinen vie vessaan ja vasemman puoleinen tällä hetkellä tyhjillään olevaan huoneeseen. (tulevaisuudessa luultavasti Aleksanterin huone)

 

Tässä siis vessa. Sielä on myös käsienpesuallas ja peili, mutta ne eivät näy kuvassa.

 

Ja sitten tyhjillään oleva huone.

 

Sohvan vieressä on vielä ovi, josta pääsee lastenhuoneeseen. Tällä hetkellä kehto on sininen, koska Aleksanteri nukkuu siinä. Arvasitte varmaan. XD

 

Ja lastenhuoneen vieressä on Melánjan ja Askon huone. Ilmeisesti kukaan ei osaa pedata sänkyään. Kaikki aina levällään.

 

Ja tässä vielä pohjapiirros. Varsinkin olohuone on tyhjillään. No onneksi kohta saadaan sinnekkin lisää kalustusta. Ja pihalla olevalle.. no sanotaan vaikka kuistille, tulee ns. kesäkalusteita vielä, mutta ei vielä.

***

 

No mitäs piditte. Kommentteja toki saa laittaa. Haluaisin kuulla mielipiteitä talosta. Ja kalustan sitä vielä hieman lisää, kun rahaa saadaan ja täytyyhän sitä jo suunnitella seuraavaakin taloa, koska ei mene varmasti kauaakaan, kun perijä valitaan ja saadaan lisää perheen jäseniä jne.. Mutta nyt niitä kommentteja...!