27.6.2012

Tinttis: Jep, tarkistin sen lelulaatikon ja se on pelin omia tavaroita ja tullut perhepakkaus-kamasetin mukana :)

26.6.2012

Kiitokset jo nyt tulleisiin kommentteihin :)

Tinttis: Kysyit tuota lelulaatikon lataus paikaa... Hmm... En ole nyt aivan varma, mutta se voisi myös mahdollisesti olla ihan pelin omia tavaroita. Tullut varmaankin perhepakkaus-kamasetin mukana. En siis mene takuuseen että on, joten tarkistan tänään myöhemmin pelistä :)

Aui: Juu, talon sisätilat jäivät vähän vähiin. Voisin jossain vaiheessa laittaa muutamia kuvia talon sisältä :)

25.6.2012

Lisää extraa ilmestynyt! Lukemaan tästä

22.6.2012

Hyvää Juhannusta!

21.6.2012

Kiitokset kaikista Susanna-extraan ilmestyneistä kommenteista! Ajattelin, etten vastailisi niihin mitenkään erikseen, ellei se teitä aivan kamalasti haittaa. Näin yleisesti kuitenkin sanon, että mukavaa, kun extra oli mielestänne sopivan pituinen. Pyrin varmaan suunnilleen samaan pituuteen sitten muidenkin extrojen kanssa.

Sitten muuta asiaa... Suunnittelin tässä tänään koko kolmannen sukupolven tapahtumat ainakin pääpiirteittäin. Hion tietysti suunnitelmia pelin edetessä, sillä aivan varmasti jotakin ongelmia tulee eteen. Olen myös hieman miettinyt jo neljännen sukupolven tapahtumia, mutta on hieman vaikea suunnitella mitään, kun en tiedä vielä kuinka monta neljännen sukupolven edustajaa syntyy. Ei tästä mitään kovin mutkikasta tarinaa ole tulossa, mutta hieman mielenkiintoisiakin tapahtumia, että joku jaksaa lukea tätä ja että itse jaksan jatkaa :)

Mietiskelin tässä, että minulla on  jonkinlaisia suunnitelmia viidenteen sukupolveen asti, mutta sitten loppuu ideat. Ainakin näillä näkymin. Niinpä päätin, että tätä legacyä jatkuu ainakin viidenteen sukupolveen asti, mutta mahdollisesti myös pitempään. Riippuen tietysti omasta kiinnostuksestani ja jaksamisestani, sekä tietysti siitä kuinka paljon minulla kesäloman jälkeen on aikaa. Mutta älkää huolestuko! Darja, Stella ja Inga ovat vasta kolmas sukupolvi, joten vielä tulee monta osaa ennen loppua (joka koittaa joko viidennen sukupolven kohdalla tai sitten myöhemmin. Sitä kun ei tiedä :D)

Koska kerran aloitin jo tällaisen kilometri ilmoituksen, niin jatketaanpa nyt vielä samaan läjään. Tarkoituksena olisi siis viedä tämä legacy kunniallisesti loppuun asti (eli luultavasti sinne viidenteen sukupolveen, kymmenenteen en usko jaksavani) ja saada juoneen jotenkin järkevä päätös. Sen jälkeen olen suunnitellut tarinan aloittamista. Joitakin ideoita tarinaan minulla jo on, mutta en sitten tiedä millainen tarinasta tulee, jos sellaisen aion tehdä.

Tässä nyt oli tällaista väliaikaista tietoa jatkosta. Toki suunnitelmat voivat muuttua, mutta näillä mennään nyt vähän aikaa :)

14.6.2012

Extraa ilmestynyt! Lukemaan tästä

3.6.2012

Vastauksia kommentteihinne! Näitä olettekin varmasti odotelleet:

Amber: Itsekin olin helpottunut, kun tulipalon uhreja ei tullut. Manta syyllisyydestä en paljasta mitään, mutta ehkä syyllinen vielä joskus paljastuu. Perijä-äänestyksestä tosiaan tulee todella tasainen, sillä tytöt ovat kaikki niin suloisia ja todella paljon toistensa näköisiä. Luulisin, että perijä-äänestys ratkeaa enemmän tyttöjen luonteiden mukaan, kuin ulkonäön.

trukkis: Jep, Manta luuhaa vielä nurkilla ja sinäkin syytät häntä tulipalosta. Voihan se olla Manta syytä tai sitten ei, en paljasta enempää. Itsekin pidän tuosta viimeisestä kuvasta erityisesti. Se on jotenkin niin mukavan rauhallinen kaiken sen draaman jälkeen, mitä osassa nähtiin. Ja olen samaa mieltä kanssasi siitä, että kiinnität huomiota hieman outoihin asioihin :) No, tuollaiset hauskat huomiot piristävät päivää kummasti. Eikä haittaa, vaikka ei aina keksisikään kommentoitavaa. Mitäpä sitä turhia turisemaan.

vupii: Manta on aina Manta, eikä siitä tunnu helposti muuttuvan. Ensin ajattelin, että Manta olisi tullut kiltimmäksi vanhuuden myötä, mutta se ei oikein olisi sopinut – aina ah niin ihanalle – Mantalle.  Tuon tulipalo-kohtauksen kanssa sähelsin aika paljon ja oli ongelmia saada paniikissa hyppeleviä simejä oikeille paikoille, mutta onneksi tällainen sähellys ei osassa näy. Hyvin suunnitellusta tarinasta voidaan olla montaa mieltä :) Olin jo pitkään hautonut mielessäni tulipaloa ja nyt vihdoinkin pääsin sen toteuttamaan. Muuta en oikeastaan ollut edes suunnitellut aluksi. Pelatessa niitä ideoita alkoi sitten tulla ja päätin muutaman idean jopa toteuttaa.

simssiliini: Hyvä, että lyhyemmät osat silloin tällöin eivät haittaa. Päätin tehdä tästä nyt tällaisen tiiviimmän ja jättää kaikenlaisen turhan pois. Välillä vaan tuntuu, että osa jää hirveän tyngäksi, kun kuvia ei ole tarpeeksi. Mantaa kyllä käy tietyllä tavalla sääliksi, vaikka onhan hän kaikkea tehnytkin. Monet ovat epäilleet Mantaa syylliseksi tulipaloon, mutta ehkä hän onkin syytön. Siitä en vielä paljasta mitään :) Lapset eivät tosiaan vaikuttaneet kovinkaan järkyttyneiltä tulipalon johdosta. Eiköhän se järkytys iske, kun huomaavat kaikkien rakkaiden lelujensa tuhoutuneen :)

Suski: En tiedä arvasiko kukaan vierasta Mantaksi jo viime osassa. Ainakaan kukaan ei ole vielä sanonut arvanneensa. Tulipalon syy paljastuu luultavasti seuraavassa tai sitä seuraavassa osassa, mutta kuten jo arvelit niin extrat ilmestyvät seuraavaksi, joten seuraavaan varsinaiseen osaan menee vielä jonkin aikaa. En ollut huomannut Hyrylöiden uutta osaa, mutta kiva kun ilmoitit. Kävinkin lukemassa sen jo.  Olisi kiva jos jatkossakin ilmoittelisit uusista osista niin tiedän mennä sitten lukemaan :)

Tinttis: Osassa tosiaan tapahtui kaikenlaista. Jaa-a, voisiko Manta tosiaan yrittää polttaa koko perheen hengiltä? No, se selviää luultavasti seuraavassa osassa, joka tulee extrojen jälkeen. En osaa sanoa jäävätkö he asumaan tuonne asuntovaunualueella vai muuttavatko heti kun vain pystyvät, mutta kyllä he nyt ainakin hetken majailevat tuolla :)

Aui: Kiva, kun tulipalo-kohtaus vaikutti aidolta. En halunnut mitään perus tulipalon sammutus juttua, niin että kaikki palaisi ennalleen. Mahtava kuulla, että tämä ratkaisu toi mielestäsi tarinaan jännän käänteen :)

Aijca: Jep, osa oli täynnä actionia ja siksi päätinkin pitää sen näin tiiviinä. Ja kyllä osasit selittää ihan hyvin mitä tarkoitit tuolla :) Tytöt eivät olleet kyllä kovin järkyttyneitä, itsekin varmaan repisin suunnilleen silmät päästäni, jos tavarani palaisivat. Enpä huomannutkaan, että Järviksistä tuttu Kauto oli päässyt seikkailemaan osaan :) Ja kiva, kun löysit lemppari kuvankin vielä!

Kaikille vielä todella todella iso kiitos ihanista kommenteista! Niitä on mukava lukea ja ne inspiroivat jatkamaan ihmeellisellä tavalla :)


2.6.2012

Jee! Tänään oli viimeinen koulupäivä ja nyt alkoi kesäloma! Kesäksi minulla ei ole juurikaan suunnitelmia, joten eiköhän muutama osa ainakin ilmesty kesän aikana :)

Kommentteihin vastaukset pian, nyt en ehdi/jaksa keskittyä tarkempiin vastauksiin :)

26.5.2012

Kiitokset kaikista kommenteista. Niitä onkin tullut todella paljon pienessä ajassa. Oli piristävää lukea positiivista palautetta siitä, ettei osa ollut liian lyhyt tai liian sekava. Kaipa sitä omassa päässään sitten ajattelee kaikenlaista, mikä todellisuudessa ei pidä paikkaansa. Kommentteihin vastailen taas tuonempana, mahdollisesti jo huomenna :D

22.5.2012

Uusi osa! Tästä lukemaan!